Sobre la revista

Focus i abast

Quaderns-e es una revista publicada per l'Institut Català d'Antropologia des de l'any 2003 fins el 2018. El seu objectiu es divulgar els resultats de recerques etnogràfiques i antropològiques realitzades en contextos diversos.

Història de la revista

Quaderns-e de l'Institut Català d'Antropologia va nèixer en format electrònic el 2003 per tal de complementar la revista impresa Quaderns. És una revista finançada per l'Institut Català d'Antropologia, indexada i que sotmet els seus articles a evaluació per parells a cegues. El principal objectiu de la revista és el de posar a l’abast d’un públic més ampli les aportacions científiques de l’antropologia, donar major visibilitat a la recerca realitzada a Catalunya i crear un espai internacional de debat i discussió sobre la nostra disciplina.

Des de l'any 2003 Quaderns-e ha estat un instrument d’expressió pels antropòlegs i antropòlogues catalans i d'arreu. Molts investigadors i investigadores han confiat en la revista per divulgar els resultats de les seves recerques etnogràfiques i obrir nous debats disciplinars.

A partir del 2019, Quaderns i Quaderns-e es fusionen en una sola revista amb el nom de Quaderns i en accés obert: https://publicacions.antropologia.cat/quaderns/index