Editorial

Autors/ores

  • Claudia Rocío Magaña-González Consell Editorial Quaderns de l'ICA
  • Martin Lundsteen Consell Editorial Quaderns de l'ICA

Paraules clau:

editorial

Resum

L'any de 1980 va aparèixer el primer número de la revista impresa Quaderns de l’Institut Català d’Antropologia amb el propòsit de crear un espai de discussió dirigit a antropòlegs i antropòlogues de diverses generacions, sobre temes d'interès disciplinari.

Des de llavors, i en sintonia amb la realitat social canviant i en continu moviment, aquest espai de comunicació i debat també s'ha anat transformant i renovant, en els mitjans i formes per a difondre els avanços sobre els coneixements generats de la pràctica etnogràfica. En aquest sentit, des de l'any 2019 va començar una nova època, on es van fusionar les dues revistes Quaderns-e i Quaderns, per a passar del paper a la digitalització del coneixement, en una versió digital d'accés obert (OJS) que manté el nom de Quaderns i l'esperit de ser un mitjà de difusió científica per a les antropologies, de parla catalana, castellà i anglès, de diverses latituds, però particularment la produïda a Catalunya. Ara, 43 anys després del primer número, els i les membres del Comitè Editorial de la revista volem dedicar una pàgina per a presentar l’actual número d'aquesta revista.

Descàrregues

Les dades de descàrrega encara no estan disponibles.

Descàrregues

Publicades

2023-10-24

Com citar

Magaña-González, C. R., & Lundsteen, M. (2023). Editorial. Quaderns De l’Institut Català d’Antropologia, 39(1), 1–2. Retrieved from https://publicacions.antropologia.cat/quaderns/article/view/451